Χειραψία Ομπάμα - Κάστρο στον Παναμά
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι δύο ηγέτες επιδιώκουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις μεταξύ των κρατών τους που μέχρι πρόσφατα ήταν τεταμένες.
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα και ο Κουβανός ομόλογός του, Ραούλ Κάστρο, αντάλλαξαν χειραψία την Παρασκευή στη Σύνοδο της Αμερικής που διεξάγεται στον Παναμά, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Οι δύο ηγέτες επιδιώκουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις μεταξύ των κρατών τους που μέχρι πρόσφατα ήταν τεταμένες.
Σε σχετική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε φαίνεται ο Ομπάμα και ο Κάστρο να συνομιλούν ευχάριστα με τον πρόεδρο του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της Συνόδου Κορυφής.
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ισπανία: Έκαναν πάρτι με μπίρες μέσα στο εργοστάσιο και απολύθηκαν – Τους κατέγραψαν οι κάμερες να χορεύουν με την μπάρα εισόδου
- Μία περιοχή στην άκρη της Ευρώπης που ήταν «απαγορευμένη» και γίνεται πόλος έλξης για τουρίστες
- Κίνα: Έβαζαν μη βρώσιμη βαφή στο φαγητό για να φαίνεται πιο όμορφο – Ισόβια στην ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου