Σακελλαρίδης: Αυτό ενοχλεί τη ΝΔ

Gazzetta team
Σακελλαρίδης: Αυτό ενοχλεί τη ΝΔ
Ο πρωθυπουργός δεν μιμείται τον Αντώνη Σαμαρά άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα να πράττει μετεκλογικά, τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αυτό που ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μιμείται τις πρακτικές του κ. Σαμαρά, άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα να πράττει μετεκλογικά» αναφέρει στην ανακοίνωση-απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης καλοσωρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί μετά τις εκλογές.

«Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλώντας τη Νέα Δημοκρατία «να διαλέξει πλευρά».

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:

Οφείλουμε να καλωσορίσουμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί μετά τις εκλογές. Είμαστε στη διάθεσή τους να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν.

Δεν μπορεί από τη μία να υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «βάζει στο συρτάρι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και από την άλλη να την κατηγορεί ότι θα εκτινάξει τα ελλείμματα επειδή θα το εφαρμόσει.

Αυτό που ενοχλεί τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μιμείται τις πρακτικές του κ. Σαμαρά, άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα να πράττει μετεκλογικά. Και αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι αυτή η πρακτική θα αποδώσει προς το συμφέρον του ελληνικού λαού αλλά και της Ευρώπης.

Η νέα κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στο πρόγραμμά της για ανάσχεση της κοινωνικής κρίσης, επανεκκίνηση της οικονομίας και επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Αλλά και σε ένα ευρύ πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα αποδίδει διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα χτίζει νέα τζάκια. Πολιτικές άγνωστες για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Με τη στήριξη του ελληνικού λαού συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα.

Είναι η ώρα η Νέα Δημοκρατία να διαλέξει πλευρά.