Ο Τσίπρας αρχίζει τη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με σύμμαχο τον… Ομπάμα στη μάχη κατά της λιτότητας ο πρωθυπουργός, παίρνει και στέλνει τα πρώτα μηνύματα στις Βρυξέλλες
Μεγάλη σημασία αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου στις συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, και αύριο τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Πρόκειται περισσότερο για αναγνωριστικές επαφές, αλλά με ουσιαστικό περιεχόμενο, καθώς είναι αυτές με τις οποίες ξεκινά στην πραγματικότητα η επαναδιαπραγμάτευση με τους ευρωπαίους εταίρους, για μία νέα σχέση της χώρας μαζί τους.
Διαβάστε τη συνέχεια στο protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού για το «να μεταφερθούν τα κρέατα»: «Η ανοχή έχει και τα όριά της»
- «Την ψίχα αυτοί να μασουλάν. Και σου πετούν τις κόρες»: Η Πλεύση Ελευθερίας γιορτάζει 10 χρόνια με ένα viral τραγούδι
- Καρυστιανού: «Υπάρχει κβαντική ιατρική, ελέγχθηκε χθες το μηχάνημα - Αρωματικοί υδρογονάνθρακες η αιτία της πυρόσφαιρας»