Ετσι κατέληξαν τα Ranger Rovers, Porsche και Rolls Royce από το ναυάγιο της χλιδής (pics & vid)

Gazzetta team
Ετσι κατέληξαν τα Ranger Rovers, Porsche και Rolls Royce από το ναυάγιο της χλιδής (pics & vid)
Επειτα από 20 μέρες και κάτι το... ναυάγιο της χλιδής ρυμουλκήθηκε σε λιμάνι της Αγγλίας και έγινε η πρώτη επιθεώρηση στα 1.400 πολυτελή αυτοκίνητα , αξίας 348.000 ευρώ,που μετέφερε.
Το Hoegh Osaka άρχισε να παίρνει επικίνδυνα κλίση λίγο έξω από το λιμάνι του Σαουθάμπτον και λίγο αργότερα αφότου είχε ξεκινήσει για το ταξίδι του με προορισμό τη Γερμανία.

Κάποια από τα πολυτελή αυτοκίνητα που μετέφερε, μετά από 20 και πλέον ημέρες, βγήκαν από το πλοίο, με τον υπεύθυνο της ναυτιλιακής εταιρείας να δηλώνει πως οι ζημιές που έχουν υποστεί τα οχήματα χαρακτηρίζονται «περιορισμένες». Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι ότι το σύνολο των αυτοκινήτων που μετέφερε το Hoegh Osaka έχει καταστραφεί.

Υπεύθυνος της ναυτιλιακής, σημείωσε, επίσης, ότι κάθε αυτοκίνητο που βγήκε από το... ναυάγιο, θα επιθεωρηθεί και κατόπιν θα αποφασισθεί η τύχη του. Αν δηλαδή θα επιδιορθωθεί ή θα συνθλιβεί. Αν ληφθεί η απόφαση να καταστραφούν όλα τα αυτοκίνητα, τότε θα κάνουμε λόγο για μια... ανυπολόγιστη ζημιά.

Πάντως, πέρα από ζημιές στις λαμαρίνες, τα αυτοκίνητα ενδεχομένως να έχουν υποστεί και μηχανολογικές βλάβες καθώς στο πλοίο είχε μπει θαλασσινό νερό.

Πηγή: iefimerida.gr