Καμμένος: «Αφιερωμένη στους δημοσκόπους που μας χτυπούσαν»

Gazzetta team
Καμμένος: «Αφιερωμένη στους δημοσκόπους που μας χτυπούσαν»
Επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του, είχε ο Πάνος Καμμένος, που- όπως είπε- δήλωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, με τις αρχές που έχουν δημόσια καταθέσει.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν ξέχασε όμως και τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει με τις εταιρείες ερευνών. «Αφιερώνω τη νίκη σε εκείνους τους δημοσκόπους που μέχρι και σήμερα το πρωί μας χτυπούσαν αλύπητα», είπε ο κ. Καμμένος στη δήλωσή του, ενώ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος.

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, θα βοηθήσουμε ώστε αυτή η νέα κοινωνική, πολιτική πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας, του έθνους, του λαού», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, με αταλάντευτες τις αρχές τους και το πολιτικό σχέδιο είναι το αναγκαίο καλό. Για να οδηγηθεί η πατρίδα μας στο δρόμο της παραγωγής, της προκοπής, της αξιοπρέπειας και της προόδου. Για να φωτίσει ξανά η ελπίδα στα μάτια των παιδιών μας, όλων των Ελλήνων για να επιστρέψει το χαμόγελο, για να μπορέσουμε ξανά να χτίσουμε τη ζωή που μας κατέστρεψαν αυτά τα πέντε χρόνια τα μνημόνια και η ξένη επικυριαρχία

Οι επόμενες ημέρες είναι η αρχή ενός δύσκολου αλλά ελληνικού δρόμου στην Ευρώπη. Σήμερα, είναι η ώρα της ευθύνης για όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είναι η ώρα να ενωθούμε οι Ελληνες».

Πηγή: iefimerida.gr