Σαρωτικός ΓΑΠ: Φέρτε μου τον Καραμανλή (vid)

Gazzetta team
Σαρωτικός ΓΑΠ: Φέρτε μου τον Καραμανλή (vid)
Οn fire ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε τετ-α-τετ κουβέντα, ενώ σε άλλη του συνέντευξη τόνισε οτι θα μπορούσε να παίζει κιθάρα σε νησί.

«Φέρτε μου τον Καραμανλή εδώ μπροστά μου να συζητήσουμε», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έδωσε συνέντευξη χθες το βράδυ «Στον Ενικό», στο Star.

Αναφερόμενος στα στατιστικά και στο έλλειμμα της χώρας ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση Καραμανλή για «λαθροχειρίες» και όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι και ο κ. Καραμανλής τον κατηγορεί, ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ σημείωσε: «Δεν έχω ακούσει τον κ. Καραμανλή να μιλάει. Φέρτε εδώ τον κ. Καραμανλή, εδώ μπροστά μου να μου τα πει. Γιατί δεν τον ακούω πουθενά τον κ. Καραμανλή. Να τον ακούσουμε κι αυτόν κάποια στιγμή».

Σε άλλη συνέντευξη του στο Ρόιτερς ο κ. Παπανδρέου δηλώνει «ανοιχτός» σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να υπάρχει μια συμφωνία επί του δημοψηφίσματος το οποίο ζητά ο ίδιος σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές. Ακόμη ο Πρόεδρος του ΚΗΔΙΣΟ λέει μεταξύ άλλων ότι με την κίνηση του δεν είχε σκοπό να αποδυναμώσει το κόμμα του πατέρα του και καταλήγει: «Αυτό δεν είναι η πολιτική μου, ποτέ δεν ήταν η πολιτική μου. Δεν χρειάζεται να είμαι στην πολιτική για να είμαι βουλευτής. Έχουμε μεγάλα νησιά εδώ στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να πάω σε ένα μακρινό νησί και να παίζω με την κιθάρα μου».

Πηγή: lifo.gr