Μανώλης Μαυρομάτης: Μία συνέντευξη... τηλεφώνημα! (gTV)

Γιώργος Καραμάνος
Μανώλης Μαυρομάτης: Μία συνέντευξη... τηλεφώνημα! (gTV)
Ο αγαπημένος Μανόλο, μέσα από την κάμερα του gTV, μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο των μεταδόσεων του. Τι κρύβεται πίσω από τις μυθικές ατάκες και ποιες δεν είπε ποτέ.

Ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να κρατάει το κοινό του καθηλωμένο και μόνο διαβάζοντας τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ. Αυτός που γαλούχησε ποδοσφαιρικά γενιές και τις ταξίδεψε με τη φωνή του σε κάθε γήπεδο του πλανήτη. Ο Μανώλης Μαυρομάτης, για όλους εμάς ο αγαπημένος Μανόλο, που βρέθηκε από τα Παγκόσμια Κύπελλα, στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, την ερχόμενη Κυριακή δίνει τη μάχη τους ως υποψήφιος στην Α' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Με αφορμή αυτή την υποψηφιότητα, η κάμερα του gTV βρέθηκε στο γραφείο του. Οπως ήταν λογικό δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και έτσι ρωτήσαμε: Ποιες ήταν οι αγαπημένες του ατάκες, ποιο το παρασκήνιο πίσω από κάθε διάσημη φράση του και ποιες δεν είπε ποτέ! Ο κορυφαίος Μανώλης Μαυρομάτης, ο άνθρωπος που μπορούσε να μας βάζει όσο κανείς άλλος μέσα στο παιχνίδι, επανασυστήνεται στους παλιούς και συστήνεται στους νεότερους, περιγράφοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο το παρασκήνιο πίσω από τις θρυλικές μεταδόσεις του!