Καταπέλτης ο Θεοδωράκης κατά Χαϊκάλη

Gazzetta team
Καταπέλτης ο Θεοδωράκης κατά Χαϊκάλη
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε από την Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας στις κατηγορίες του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι πρόκειται για μια συμμορία που εδώ και μήνες διακινεί αναληθείς πληροφορίες ενώ ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον βούρκο αλλά αντίθετα καθημερινά δυναμώνει για να καθαρίσει τους μικρούς και μεγάλους βούρκους της πολιτικής. «Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν απ’ την οργή του λαού. Το ότι αυτοί είναι βρώμικοι, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι βρώμικοι» υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στα όσα είχε πει νωρίτερα ο Παύλος Χαϊκάλης για το κόμμα του.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την αναφορά του σε συνεταίρους, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του. «Είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Και ποιοι το λένε; Λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις “πόσα μου δίνεις και τι να κάνω;”. Λοιπόν, η οργή του λαού, το επαναλαμβάνω, θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους».

Όσο για το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ μετά τις εκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς, δεν συνεργαζόμαστε με ψεκασμένους. Το ‘χουμε ξεκαθαρίσει και το ‘χουμε συστήσει και σε κάποιους άλλους, που πετούσαν την σκούφια τους για να συνεργαστούν με τους ψεκασμένους ακροδεξιούς».

Για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι ο Χαϊκάλης έκανε το καθήκον του ο επικεφαλής του Ποταμιού χαρακτήρισε το σχόλιο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ «βιαστικό». « Ήταν μια βιαστική δήλωση και αναρωτιέμαι και το λέω ξεκάθαρα, ποιο είναι το καθήκον δηλαδή του κ. Χαϊκάλη; Να παίζει στο χρηματιστήριο ως λοταρία και να παίρνει 10% τόκο το μήνα; Ποιο είναι το καθήκον του; Το καθήκον του είναι να πετάει λάσπη στα άλλα κόμματα; Και θα ήθελα αν υπάρχουν, και υπάρχουν, άνθρωποι σκεπτόμενοι ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ, να δώσουν μία απάντηση. Θεωρούν ότι αυτά που λέει ο κ. Χαϊκάλης και για το Ποτάμι έχουν βάση αλήθειας; Να το πουν. Γιατί υπάρχουν κάποια λαθρόβια έντυπα βέβαια που το πρωί στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και το βράδυ πετούν κι αυτά λάσπη στο Ποτάμι. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ. Είμαστε καθαροί, είμαστε δυνατοί, έχουμε μόνο την αγάπη του κόσμου, δεν έχουμε την αγάπη των συμφερόντων και των συντεχνιών, αλλά θέλω να μάθω, αν αυτοί οι πολιτικοί που μιλάνε στο όνομα της αριστεράς, δέχονται ότι ο Χαϊκάλης κάνει το καθήκον του μ’ αυτά που λέει, εκτός εάν το καθήκον του Χαϊκάλη είναι αυτό, να λασπώσει το καινούριο, να λασπώσει το Ποτάμι. Αυτό είναι το καθήκον του Χαϊκάλη»;

Πηγή:iefimerida.gr