Σε κατάθεση καλείται σήμερα ο Aποστολόπουλος
Σε κατάθεση καλείται εντός της ημέρας από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.
Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως και σήμερα Σάββατο, αναμένεται ο εισαγγελέας να καλέσει σε συμπληρωματική κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος (κατά δήλωση του κ. Χαϊκάλη) παρέλαβε το παράνομο οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με τον καταγγελλόμενο και το επεξεργάστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές Αρχές, ανάλογα με τις καταθέσεις που θα λάβουν, θα εξετάσουν κατ' αντιπαράσταση τους Χαϊκάλη - Αποστολόπουλο και Χαϊκάλη - Λαζόπουλο.
Σημειώνεται πως, βάσει της νομοθεσίας, το υλικό που έχει παραδώσει στις εισαγγελικές Αρχές ο κ. Χαϊκάλης θεωρείται μη νόμιμο, καθώς η καταγραφή δεν έγινε με σχετική εισαγγελική άδεια.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αλέξης Τσίπρας: 1.000 ευρώ κατώτατος μισθός, ΦΠΑ 6% και «Πατριωτική Εισφορά» στο ισχυρότερο 1% – Όλες οι βασικές εξαγγελίες
- «Είστε τραμπούκος και άξιος αντιπρόεδρος της ΝΔ»: Η ατάκα της Κωνσταντοπούλου προς Κουκουλόπουλο που ανέβασε την ένταση στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών μάς έπληξε πολιτικά»