Σε κατάθεση καλείται σήμερα ο Aποστολόπουλος

Gazzetta team
Σε κατάθεση καλείται σήμερα ο Aποστολόπουλος
Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως και σήμερα Σάββατο, αναμένεται ο εισαγγελέας να καλέσει σε νέα κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σε κατάθεση καλείται εντός της ημέρας από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως και σήμερα Σάββατο, αναμένεται ο εισαγγελέας να καλέσει σε συμπληρωματική κατάθεση τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος (κατά δήλωση του κ. Χαϊκάλη) παρέλαβε το παράνομο οπτικοακουστικό υλικό από τις συναντήσεις του βουλευτή με τον καταγγελλόμενο και το επεξεργάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές Αρχές, ανάλογα με τις καταθέσεις που θα λάβουν, θα εξετάσουν κατ' αντιπαράσταση τους Χαϊκάλη - Αποστολόπουλο και Χαϊκάλη - Λαζόπουλο.

Σημειώνεται πως, βάσει της νομοθεσίας, το υλικό που έχει παραδώσει στις εισαγγελικές Αρχές ο κ. Χαϊκάλης θεωρείται μη νόμιμο, καθώς η καταγραφή δεν έγινε με σχετική εισαγγελική άδεια.


Πηγή: skai.gr