Την έκαψε ζωντανή

Gazzetta team
Την έκαψε ζωντανή
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την 45χρονη να διαπληκτίζεται με τον 20χρονο στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κανούρ. Λίγα λεπτά αργότερα έτρεχε τυλιγμένη στις φλόγες ουρλιάζοντας για βοήθεια.

Mία γυναίκα υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που είχε υποστεί όταν ένας άνδρας φέρεται να την πυρπόλησε μέσα σε ένα τρένο στη νότια Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν την 45χρονη γυναίκα να διαπληκτίζεται με έναν άνδρα στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κανούρ, στην πολιτεία Κεράλα, χθες.

«Εκείνη επιβιβάστηκε στο τρένο και λεπτά αργότερα την είδαν να τρέχει τυλιγμένη στις φλόγες, να ουρλιάζει για βοήθεια» δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο αρχηγός της αστυνομίας των σιδηροδρόμων, Β.Σ. Μοχάν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η αστυνομία υποπτεύεται ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών περιέλουσε την γυναίκα με αλκοόλ και της έβαλε φωτιά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν οι δυο τους γνωρίζονταν.

«Η γυναίκα υπέκυψε στα εγκαύματα που υπέστη τη νύχτα της Δευτέρας. Δώσαμε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του υπόπτου και ελπίζουμε να τον συλλάβουμε σύντομα» είπε ο Μοχάν.

Οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης μετά τον ομαδικό βιασμό και την δολοφονία μιας φοιτήτριας από μία συμμορία μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί, το 2012, η οποία προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο ακτιβιστές καταγγέλλουν ότι ελάχιστα άλλαξαν στη συμπεριφορά των αρχών έναντι των σεξουαλικών εγκλημάτων και οι επιθέσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Πηγή: skai.gr