Εξέδιδε 17χρονη και τη βιντεοσκοπούσε

Gazzetta team
Εξέδιδε 17χρονη και τη βιντεοσκοπούσε
Mια σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας με θύμα μια ανήλικη αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη ενός 73χρονου Ελληνα και μίας 39χρονης γεωργιανής μαστροπού , η οποία εξέδιδε και εκμεταλλευόταν οικονομικά την κοπέλα

Μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν οι συλληφθέντες ως δράστες της υπόθεσης μαστροπείας και ασέλγειας της κοπέλας όταν ήταν σε ηλικία 15 και 16 χρόνων.

Για την υπόθεση συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο 73χρονος, με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο, έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς και η 39χρονη για τα αδικήματα της μαστροπείας, της πορνογραφίας ανηλίκων και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι , η 39χρονη μαστροπός, με στόχο την οικονομική εκμετάλλευση της κοπέλας, την εξανάγκασε να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον 73χρονο άνδρα, έναντι χρηματικού ποσού τις οποίες κατέγραφε βιντεοσκοπικά και φωτογραφικά. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του συλληφθέντα στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δέκα ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιους από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό μεταξύ του δράστη και της ανήλικης, καθώς και άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, εννιά βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μια βιντεοκάμερα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση-πραγματογνωμοσύνη. Η ανήλικη κοπέλα, που σήμερα είναι 17 χρονών, υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Πηγή: tanea.gr