Ο Αυθεντικός Οδηγός του καλού Χρυσαυγίτη (pics)

Gazzetta team
Ο Αυθεντικός Οδηγός του καλού Χρυσαυγίτη (pics)
Πριν από λίγες μέρες τα δελτία συζύγων διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ παρουσίασαν αποσπάσματα με οδηγίες συμπεριφοράς και ένδυσης προς τα μέλη της Χρυσής της Αυγής και όπως συνήθως συμβαίνει, τα ρεπορτάζ ήταν ελλιπή. Γράφει ο Μάνος Βουλαρινός...

Έτσι αναγκάστηκα να κάνω τη δουλειά που δεν κάνουν οι ρεπόρτερ και σας παρουσιάζω τον πλήρη Οδηγό του Καλού Χρυσαυγίτη έτσι όπως αυτός διανεμήθηκε σε όλα τα γραφεία της οργάνωσης. Προκειμένου ο αναγνώστης να σχηματίσει πλήρη εικόνα διατήρησα την ορίτζιναλ ορθογραφία, τη σύνταξη, τις επεξηγήσεις που βάζει σε παρένθεση ο συντάκτης του οδηγού αλλά και τις φωτογραφίες που τον συνοδεύουν.

ΠΡΟΣ ΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Δεν φοράμε ποτέ δυχαλοτές παντώφλες και βερμούδες χονολουλού ή ταγκανίκα. Τα μαγιά μας δεν είναι ποτέ τύπου μπραζίλιαν αν δεν έχουμε κάνει πρωτα αποτρίχοση. Φροντίζουμαι τα ρούχα μας να είναι πάντοτε μαύρα. Το μαύρο χρώμα έχει πολλά πλεονεκτήματα (ειναι καλά). Δεν φαίνοντε τα αίματα και μας δείχνη πιο αδήνατους. Κάποιοι συναγωνιστές λένε πως φαίνονται οι ασπρίλες από τον ιδρώτα αλλά αυτές φεύγουν αν πλένουμαι τα ρούχα μας μια φορά το μήνα μηνιαίως.

n

Όταν ανώτερος μας φωνάζει «Εγέρθητοι» σημαίνει πως όλοι πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι σε στάση προσοχής. Χωρίς στάση προσοχής κάποιος δεν είναι εγέρθητος αλλά απλώς στέκεται όρθιος. Αν έχουμαι τραβματιστεί σε κάποια ειρηνική διαμαρτηρία της οργάνωσης μπορούμαι απλώς να σηκώσουμαι τις πατερίτσες μας.

Το μακρύ μαλί δεν τεριάζει στα μέλη της Χρυσής Αυγής γιαφτο καλό είναι να ξυρίζουμε το κεφάλι μας. Απ'ο τη μια για να μην δημιουργούνται άσχημα συναισθήματα (κατωτερότητες) στους συναγωνιστές που δεν έχουν κι από την άλλη γιατί έτσι κάνουμε οικονομία στο νερό που θα ξοδεύαμε για λούσιμο.

Δεν παρενοχλούμε σεξουαλικά ούτε αποπειραίνουμε να βιάσουμε (κανουμε έρωτα) συναγωνιστή ή γυναίκα ή παιδί ή οποιαδήποτε άτομο το οποίο ξέρει να μιλάει και μπορεί να μας καταγγείλει. Αν κάποιος συναγωνιστής δεν μπορεί να κρατηθει καλό είναι να αποστανθεί (να πάει) στους βοσκούς-μέλη της οργάνωσης.

n

Δεν μπαίνουμε σε διάλογο με ανθρώπους που χρησιμοποιούν (λένε) πολλές λέξεις με περισότερες από 3 (τέσερις) συλλαβές. Το κάνουν για να μας μπερδέψουν και δεν πρέπει να πέσσουμε στην παγίδα τους. Οπου δεν πιπτ’ η Ραβδος πιπτ’ η Ωλόγος ελεγαν οι Αρχαίοι.

Στις διαδηλώσεις φοράμε πάντωτε πάνες βρακάκια προκειμένου να μην την πατήσουμε όπως ο συναγωνιστής Παππάς έξω από το κτήριο του μέγκα.

Δεν βλέπουμε ταινίες πορνογραμμίας (τσόντες) στις οποίες συμετέχουν και άντρες. Οι πρωταγωνιστές τους πέρνουν ειδικά φάρμακα που μεγενθύουν (μεγαλόνουν) υπερφυσικά τα πέη και κάποια από αυτά φτάνουν μέχρι και τα 11 εκατοστά με αποτελεσμα κάποιοι συναγωνιστές να νιώσουν μειωνεκτικότητα (νιωθουν άσχημα).

Προκεημένου (για) να καταλάβουμε την πολεμική αρετή των Ελλήνων παρακολουθούμαι (βλέπουμαι) μια φορά το μήνα την ταινία 300 (αυτή με τον Λεωνίδα). Αν κατά τη διάρκια της προβολής νιώσουμε ερωτική επιθυμία (καβλώσουμαι) κάνουμε ένα παγωμένο ντουζ τραγουδόντας τον εθνικό ύμνο (σε γνωρίζω).

image

Όταν μας λένε φασίστες και ναζί εμείς δεν προσβαλόμαστε. Ο κόσμος είναι κακός και λέει πολλά. Τα ίδια λέγανε και για τον Αδόλφο Χίτλερ, το Ιωάννη Μεταξά, τον Μπενήτο Μουσολίνη, τον Δικαστή Ντρεντ και το Μπατμαν. Είναι η γνωστή προπαγάνδα (ψέμα)των αμερικανοσιωνιστών και του εβραίου Μπασιντζερ (παληός υπουργός εξωτερικών ΗΠΑ) που είχε πει πως πρέπει να πασαλείψουμε τους Έλληνες με μέλι και να τους φάνε τα μηρμήγκια και να πεθάνουν με φρικτό θάνατο.

Όταν αντιπαρατέμεθα (την πεφτουμε) σε αντιπάλους (κουμουνιστες) ή αλλοεθνής (σκούρους ξένους) φροντίζουμε να είμαστε δυο φορές περισότεροι. Οι Ισχείς εντη εν Όση (Οι δυνατοί ειναι πολλοί μαζι) έλεγε ο σοφός Πλάτον.

n

Όταν χτυπάμε ομοφυλλόφυλλους (πούστηδες) πρέπει να έχουμε πάντα τα μάτια μας κλειστά. Επιστημονικές έρεβνες δείχνουν πως η ομοφυλλοφυλλία κωλάει με τα μάτια. Αν κάποιος συναγωνιστής δεν προσέξει και κοιτάξει στα μάτια έναν ομοφυλλόφυλλο πρέπει αμέσως να κάνει 15 κάμψεις, να φωνάξει δυνατά Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και να τραγουδήσει δυνατά το Ο αετός πεθαίννει στον αέρα του Νότη Σφακιανάκη.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα τατουάζ μας έχει γραμμένες λέξεις φροντίζουμε οι λέξεις αυτές να είναι ανορθόγραμμες (λαθος). Έτσι μπορούμαι να ξεχωρίσουμαι τους γνήσιους αγωνιστές από τους ρουφιάνους που μπορεί να προσυφήσουν (μπουν) στην οργάνωση.

Πρέπει όλοι να μαθαίνουμε να γράφουμε το ονοματεπονυμο μας (πως μας λενε). Δεν είναι πολύ ωραίο για την εικόνα της οργάνωσης τα μέλη της να υπογράφουν με σταυρό (+) ή χι (Χ).

Πηγή: athensvoice.gr