Νέο application για... ραντεβουδάκια και online dating

Gazzetta team
Νέο application για... ραντεβουδάκια και online dating
Ποια είναι η καινοτομία του; Σε αντίθεση με τα Τinder και Blendr, οι κοινοί φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο.

Το νέο application για dating που έχει πλέον σαρώσει τα άλλα δύο μέχρι τώρα πολύ επιτυχημένα -και στην Ελλάδα, Tinder και Blendr, βασίζεται στην άποψη ότι οι κοινοί φίλοι παίζουν ρόλο στην γνωριμία δύο ανθρώπων.

Το Blendr, είναι περισσότερο σαν ένα ραντεβού για σεξ ενώ το Tinder βασίζεται απλά στην φωτογραφία σου. Το Hinge είναι εδώ για να καλύψει ένα άλλο κενό. Το να βρεις τον έρωτα με έναν πιο παλιομοδίτικο τρόπο: μέσω κοινών φίλων.

Για πολλούς αυτό κάνει και την διαδικασία να ψάχνεις σύντροφο μέσω ίντερνετ λιγότερο επικίνδυνη (δεν είναι λίγες οι τρομακτικές ιστορίες με δολοφόνους και τρελούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).Πολύς κόσμος συναντιέται με άτομα στο Hinge γιατί ξέρει πως τουλάχιστον είναι υπαρκτά πρόσωπα και κανείς μπορεί να ρωτήσει πληροφορίες για αυτούς.

Προς το παρόν λειτουργεί μόνο στην Αμερική και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει ειδικά τον γυναικείο πληθυσμό καθώς νιώθουν ότι σε αντίθεση με άλλα applications οι άνδρες δεν ψάχνουν απλά για one-night stands.

Ο ίδιος ο δημιουργός του δηλώνει πως ήδη έχει κάνει ένα εκατομμύριο “προξενιά” και μάλιστα το ένα κατέληξε σε αρραβώνα. Και ενώ και ο ίδιος το χρησιμοποιεί, δηλώνει πως προς το παρόν η σχέση του είναι “περίπλοκη”.

Πηγή: protothema.gr