Αποκαλύφθηκε το στήθος της Μπιγιονσέ (pics)

Gazzetta team
Αποκαλύφθηκε το στήθος της Μπιγιονσέ (pics)
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σέξι-ατύχημα στην σκηνή.

Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες... συναυλίες. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πάνω στη σκηνή γίνεται κάποιο σέξι ατύχημα... Κάτι το πάθος, κάτι ο έντονος χορός, κάτι τα αποκαλυπτικά ρούχα, δεν θέλει και πολύ να φανούν ακόμα και τα πιο απόκρυφα σημεία των σταρ!



Πριν δύο μέρες ήταν η σειρά της Μπιγιονσέ να γίνει αποκαλυπτική στη διάρκεια μίας μεγάλης συναυλίας στη Νέα Υόρκη. Ενθουσιασμένη και γεμάτη ενέργεια τα έδωσε «όλα» πάνω στην σκηνή προκειμένου να μη φύγει ούτε ένας θαυμαστής της παραπονεμένος από την συναυλία. Και... δεν έφυγε κανένας ύστερα από το σέξι-ατύχημά της.



Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η τραγουδίστρια, «φανέρωσε» το στήθος της στο κοινό κατά λάθος. Καθώς χόρευε, ο στηθόδεσμος που φορούσε δεν κατάφερε να συγκρατήσει το στήθος της με αποτέλεσμα να συμβεί το «ατύχημα».



Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν έχασε την ψυχραιμία της και σε κλάσματα δευτερολέπτου κάλυψε το μπούστο της με το ένα της χέρι, καθώς με το άλλο κρατούσε το μικρόφωνό της.

Η Μπιγιονσέ συνέχισε να τραγουδάει κανονικά και λίγοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Βέβαια από τον φωτογραφικό φακό τίποτα δεν μένει κρυφό αφού κατέγραψε καρέ-καρέ το σέξι ατύχημα της στην σκηνή.


















πηγή: protothema.gr