Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Ελληνες
Μία ανάρτηση στο
Facebook
και ένα συνέδριο αποτέλεσαν την αφορμή για να παραπεμφθεί η Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 η Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook εξέφρασε την αντίθεσή της για την τοποθέτηση της Γεωργίας Στεφανάκη στον Τομέα Πολιτισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Την αποκατέστησε την Κρητικοπούλα", έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος.
Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το συνέδριο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Η Ραχήλ Μακρή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς αναρρώνει και αποφάσισε να στείλει τον σύζυγό της να μιλήσει.
Έτσι, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε σήμερα να την παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της.
Πηγή: enikos.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η απάντησή της στις καταγγελίες - «Ο Έρικ Ντίτερς μου οφείλει 150.000 δολάρια»
- Ανάρτηση Μητσοτάκη για το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Στόχος η έναρξη των εργασιών τον Μάιο του 2027»
- «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο, είχε πολλές ευκαιρίες για ειρήνη»: Ο Τραμπ επιτίθεται στον Ζελένσκι