Αποκεφαλίστε με! Δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ…

Gazzetta team
Αποκεφαλίστε με! Δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ…
Να σας πω ψέμματα ότι δεν φοβάμαι, όχι απλά τι μου ξημερώνει (όπως στους περισσότερους Έλληνες), αλλά πόση οργή θα δεχθώ (από τα ανώνυμα, τις περισσότερες φορές, επιθετικά σχόλια στο διαδίκτυο) επειδή υποστηρίζω δημοσίως με γενναιότητα πως, αν και όποτε κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας, δεν θα αλλάξει τίποτα στη χώρα.

Όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή δεν μπορεί. Επειδή δεν θα τον αφήσουν. Επειδή δεν έχει τη δύναμη.
Θέλω να είναι καλά ο άνθρωπος και η οικογένειά του. Το εννοώ από καρδιάς. Όπως θέλω να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι. Απλώς δεν πιστεύω στις υποσχέσεις του, όσο κι αν με συμφέρουν. Όσο κι αν επιθυμώ να γίνουν τόσα κι άλλα τόσα που εξαγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολιτική της λεγόμενης συγκυβέρνησης με ισοπέδωσε (όπως και τους περισσότερους Έλληνες) και ακριβώς επειδή δεν ψήφισα κάποιο από τα δύο αυτά κόμματα, έχω ήσυχη τη συνειδησή μου.
Παράλληλα, το ξέρω – απελπισμένος και απογοητευμένος είμαι, δεν είμαι τρελός- ότι δεν θα αλλάξει τίποτα ακόμη και αν γίνει πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας.
Το γράφω ανοικτά, άλλωστε, εδώ κι έναν χρόνο στην aixmi.gr ότι ήταν -είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει η κυβέρνηση.

Κάποιες σκέψεις μου στις 27 Αυγούστου 2013 με τίτλο «Η πεθαμένη Ελλάδα αντιστέκεται», που θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος, ότι η κυβέρνηση είναι αδύνατον να εξαντλήσει την τετραετία με αυτή την πολιτική, σε ορισμένα λογικά σημεία της οποίας δεν διαφωνώ (όπως και οι περισσότεροι Έλληνες), έγιναν αιτία να μην μου ξαναμιλήσει ο καλυτερός μου φίλος.

Διαβάστε όλο το άρθρο του Αργύρη Κωστάκη στο aixmi.gr

Επειδή φαντάζομαι με θεωρεί «φασίστα» Νεοδημοκράτη, κι επειδή αυτός ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, με θεωρεί εχθρό του.