Τραγωδία στη Σαντορίνη

Gazzetta team
Τραγωδία στη Σαντορίνη
Eνας 39χρονος Βρετανός τραυματίστηκε θανάσιμα το απόγευμα της Τετάρτης ενώ έκανε θαλάσσιο μοτοποδήλατο (τζετ σκι), στην περιοχή Καμάρι στη Σαντορίνη.

Ο 39χρονος, που είχε παντρευτεί δύο ημέρες πριν στη Θήρα, κατέληξε στη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο και η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οπως προέκυψε, το τζετ σκι «SILVER» Τ.Θ. 231 στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε εν πλω με το τζετ σκι «ΓΙΑΝ» Τ.Θ. 115, ο χειριστής του οποίου, ένας 22χρονος Βρετανός, φίλος του θύματος, αναζητήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Εντοπίστηκε την Πέμπτη στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο Βενιζέλος», όπου και συνελήφθη.

Μετά από προφορική ενημέρωση του αρμόδιου Εισαγγελέα, στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής συνέλαβαν τον έλληνα εκμισθωτή θαλασσίων μέσων αναψυχής που δραστηριοποιείται στην λόγω περιοχή.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον εισαγγελέα Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neasantorinis.gr, ο άτυχος 39 χρόνος είχε νοικιάσει δύο τζέτ σκι μαζί με το φίλο του, στην παραλία στο Καμάρι. Λόγω κακών και επικίνδυνων χειρισμών τα δύο τζετ σκι συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 39χρονος. Τα τραύματα από τη σύγκρουση φάνηκαν αρχικά στον ίδιο επιπόλαια και επιφανειακά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο 39χρονος κατέλυσε στο ξενοδοχείο του.

Τις πρωινές ώρες μεταφέρθηκε από την σύζυγό του εσπευσμένα στο Κέντρο υγείας και οι γιατροί αφού διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία έδωσαν εντολή στο Υγειονομικό αεροσκάφος της Σαντορίνης να τον μεταφέρει άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης.

Πηγή: protothema.gr