Θάνατος - μυστήριο στην Κύπρο
Ο 47χρονος Ρώσος υπέστη χθες, Πέμπτη, έμφραγμα του μυοκαρδίου και όπως κατέδειξε η νεκροτομή, η σύζυγος του, του έβαλε στο στόμα διάφορα αντικείμενα τραυματίζοντάς τον. Τα αντικείμενα προκάλεσαν αιμορραγία στο στόμα με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να πνιγεί από το αίμα που εισρόφησε.
Η νεκροψία κράτησε πολλές ώρες και ολοκληρώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Οι ιατροδικαστές αποφάνθηκαν πως αρχική αιτία θανάτου ήταν το έμφραγμα και τελική η εισρόφηση αίματος από αντικείμενα που τοποθετήθηκαν στο στόμα του μετά. Η 39χρονη σύζυγος του Ρώσου υποστήριξε ότι έβαλε τα αντικείμενα στο στόμα του άντρα της για να το κρατήσει ανοικτό. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και πρόκληση θανάτου από αμέλεια.
Οι ψυχίατροι που την εξέτασαν έκριναν ότι χρήζει άμεσης νοσηλείας.
Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι βρήκε τον σύζυγο της νεκρό στο σαλόνι του σπιτιού τους και κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 47χρονος ήταν τραυματισμένος στο λαιμό και το πρόσωπο και από το στόμα του έτρεχε αίμα.
πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αγρότης έκοψε 71 δέντρα για να φτιάξει δρόμο και κατέστρεψε τον ποταμό Λαγκ: Θα πληρώσει 700.000 ευρώ για την οικολογική καταστροφή
- Οι αργεντίνικοι παπαγάλοι είναι ο φόβος και τρόμος της Ισπανίας: Η αθώα μόδα των '70s που μετατράπηκε σε καταστροφή
- Επιστήμονες ανακάλυψαν δύο νέες εποχές στη Γη και «τελείωσαν» τις παραδοσιακές