Χαριτοδιπλωμένος: Μετά τη Σαμπρίνα...

Gazzetta team
Χαριτοδιπλωμένος: Μετά τη Σαμπρίνα...
Ετοιμάζει την επιστροφή του, έπειτα από δεκαέξι χρόνια αποστασιοποίησης από τη δισκογραφία, τις εμφανίσεις και τα ΜΜΕ. Ποιοι ήταν οι λόγοι που, στο αποκορύφωμα της καριέρας του, αποφάσισε να αποσυρθεί από όλα;

Από τις πρώτες κινήσεις που έκανε όταν είπε στον εαυτό του «εγκαταλείπω,προσωρινά ή μόνιμα, θα δείξει» ήταν να μετακομίσει από τα βόρεια στα νότια προάστια. Εκεί, πολλά βράδια, δίπλα στη θάλασσα βρέθηκε περισσότερο κοντά στον Θεό και ζήτησε τη βοήθειά Του για την ηρεμία που αποζητούσε, μακριά από τους προβολείς και τα φώτα. Κι έτσι… πέρασαν τα χρόνια. Αλλά όχι μόνο έτσι. «Όταν αποφάσισα να αλλάξω την καθημερινότητά μου, χαλάρωσα, βγήκα έξω, γνώρισα καινούριο κόσμο. Γιατί με τους ξέφρενους ρυθμούς που δούλευα είχα σταματήσει να κάνω ακόμη και τα πιο απλά πράγματα» λέει στο People.


Για την πολύχρονη «εξαφάνισή» σου κυκλοφορούν τρία σενάρια. Το πρώτο λέει πως εγκατέλειψες την Ελλάδα για να ακολουθήσεις την πρώην σύζυγό σου στην Αμερική.
Δεν ισχύει. Η πρώην σύζυγός μου είναι μεν Αμερικανίδα, όμως ζει και δουλεύει, ως executive, σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα. Έχουμε χωρίσει πολλά χρόνια, αλλά οι σχέσεις μας ήταν πάντα άψογες. Και γι’ αυτό, ευτυχώς, ο χωρισμός δεν επηρέασε την ψυχολογία των παιδιών μας.

ακολουθώντας τη συμβουλή των παλιών «να ’χουμε ένα κεραμίδι πάνω απ’ το κεφάλι μας, εγώ και τα παιδιά μου».



Ο χωρισμός σου με τη Σαμπρίνα ήταν αυτός που σε έκανε να «εγκαταλείψεις» τα πάντα, λέει η τρίτη εκδοχή. Αυτό αληθεύει;

περισσότερα στο: protothema.gr