Πόσο κοστίζει μια... Μενεγάκη με μπικίνι

Gazzetta team
Πόσο κοστίζει μια... Μενεγάκη με μπικίνι
Το... τιμολόγιο των παπαράτσι φωτογραφιών της ξανθιάς παρουσιάστριας έκανε γνωστό ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη το περασμένο Σάββατο εναντίον γνωστού παπαράτσι, ο οποίος δεν την άφηνε σε ησυχία, όταν εκείνη χαλάρωνε στην παραλία της Άχλας με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, έγινε αφορμή για συζήτηση στο Πρωινό.

«Ξέρω τι αισθάνεται η Μενεγάκη. Δίνεις και παίρνεις σε αυτή τη δουλειά, είναι το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο, που αντικειμενικά πουλάει περισσότερο στα περιοδικά. Όταν όμως κάθε σαββατοκύριακο πάνε εκεί και τη φωτογραφίζουν, δεν αισθάνεται ωραία. Μια φορά να πάει να την τραβήξει, δεύτερη οκ, το κάθε σαββατοκύριακο είναι λίγο πιεστικό. Επειδή στην Ελλάδα η showbizείναι μικρή, είναι πιο έντιμο να πάρει ο Μαυρομουστακάκης τη Μενεγάκη και να της πει “Ελένη, θέλω να σε κάνω ένα εξώφυλλο” και να του πει εκείνη “Έλα το άλλο σαββατοκύριακο”. Θα πρέπει και τα περιοδικά να κάνουν ένα deal και να μη βγάζουν κάθε εβδομάδα τη Μενεγάκη», είπε ο παρουσιαστής με τη Σάσα Σταμάτη να συμπληρώνει:

«Αυτό είναι λύση! Νομίζω πως δεν είναι δική της αντίδραση. Είναι καραγκιοζιλίκια αυτό που κάνει! Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημά της. Η Μενεγάκη τα φέρνει στάνταρ κάθε εβδομάδα».

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη:

«Μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιώ κοστίζει 1500 με 2000 ευρώ, αυτό ξέρω. Το πρώτο μαγιώ του καλοκαιριού είναι 3000 με 5000 ευρώ».

Πηγή: iefimerida.gr