Το selfie φιλί της Λε Πεν με το αγόρι της (pics)

Gazzetta team
Το selfie φιλί της Λε Πεν με το αγόρι της (pics)
Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου φιλά με πάθος το σύντροφό της, απαθανατίζει τη στιγμή με το κινητό της τηλέφωνο και τα social media... τρολάρουν.

Μετά την πρωτιά που κατέγραψε το Εθνικό Μέτωπο στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, η επικεφαλής του Μαρίν Λε Πεν δε μπορεί παρά να είναι ενθουσιασμένη. Με τον ενθουσιασμό μίας εφήβου, λοιπόν, πήρε το κινητό τηλέφωνό της ανά χείρας, φίλησε με πάθος το σύντροφό της, Λουί Αλιό, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του κόμματος, απαθανατίζοντας τη τρυφερή στιγμή και στη συνέχεια ανήρτησε τη φωτογραφία στο προσωπικό προφίλ της στοTwitter.

Βέβαια, πίσω από την απόφαση της Λε Πεν να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της την αγάπη της για τον Αλιό, κρύβεται η πρόθεσή της να αποδείξει στο σκανδαλοθηρικό περιοδικόCloser ότι κάνει λάθος όταν υποστηρίζει σε δημοσίευμά του ότι το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού. Έτσι, με σκοπό να διαψεύσει τα δημοσιεύματα η ισχυρή επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου αποκαλύπτει και την τρυφερή της πλευρά, αφιερώνοντας τη λήψη στο γαλλικό περιοδικό.

Βέβαια, μετά την ανάρτηση του… γαλλικού φιλιού, οι χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να επεξεργαστούν την εικόνα, με αποτέλεσμα η Μαρίν Λε Πεν να φαίνεται ότι ασπάζεται θερμά τον Ράιαν Γκόσλινγκ, τον Φρανσουά Ολάντ, τον ίδιο της τον πατέρα, ακόμα και τον… Spiderman.











Πηγή: protothema.gr