Βόμβα Κασιδιάρη: Συνομιλεί με Μπαλτάκο εναντίον Σαμαρά (vid)
Ενα έγγραφο σοκ έδωσε σήμερα στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης στο οποίο παρουσιάζει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και στενό συνεργάτη της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.
Στην συνομιλία ακούγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνομιλεί με μεγάλη άνεση με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από την κράτηση όταν οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής -Λαγός, Μιχαλολιάκος, Παππάς- μπήκαν στη φυλακή.
Η συνομιλία είναι ένα μνημείο ύβρεων εναντίον του πρωθυπουργού ενώ ακούγεται ο Τάκης Μπαλτάκος να συνωμοτεί υπέρ της Χρυσής Αυγής!
Πηγή: www.iefimerida.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Το TikTok της Ζωής, η απειλή Λυμπερόπουλου στον Κυρανάκη και η ιστορία της Ντόρας με το κουτούκι
- Η Κωνσταντοπούλου ανέβασε βίντεο με τον Άδωνι να τρώει κρακεράκια στη Βουλή: «Δεν είναι η κουζίνα σας» (vid)
- Έξαλλος ο Γεωργιάδης με τον Κανάκη: «Εσείς δεν δείξατε καμία ευαισθησία για τα θύματα του στενού σας συνεργάτη»