Υποψήφια με τη ΝΔ η Μαρία Σπυράκη

Gazzetta team
Υποψήφια με τη ΝΔ η Μαρία Σπυράκη
Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την ευρωβουλή θα βρίσκεται το όνομα της Μαρίας Σπυράκη.

Πριν λίγες εβδομάδες η Μαρία Σπυράκη δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος και της πρότεινε να κατέβει με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Η γνωστή δημοσιογράφος ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί και πριν λίγες ημέρες είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό επικράτειας Δημήτρη Σταμάτη όπου και του είπε το «Ναι». Με τους συνάδελφους της που μίλησε στο MEGA τους ανέφερε με συγκίνηση ότι αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο 18 χρόνων πολίτικου ρεπορτάζ και 23 ετών δημοσιογραφίας γιατί θέλει να συμβάλει στο να πάρει η χώρα τη στροφή της ανάπτυξης που θα της επιτρέψει να μείνει στον πυρήνα της Ευρώπης.

Η Μαρία Σπυράκη πολιτικά προέρχεται από το κέντρο άλλα όπως λέει στους συναδέλφους της στο Mega, θεωρεί ότι σήμερα μόνο η ΝΔ είναι ο πολιτικός χώρος που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή πορείας της χώρας στην Ευρώπη και το Ευρώ και γιαυτό και δέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού.

Για τον Αντώνη Σαμαρά η Μαρία Σπυράκη πιστεύει ότι θα είναι αυτός που θα βάλει τη σφραγίδα της νέας μεταπολίτευσης στη μεταμνημονιακη εποχή και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σταθεί η χώρα ισχυρή και ισότιμη στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Πηγή: iefimerida.gr