Θρίλερ με αποκεφαλισμένο πτώμα

Gazzetta team
Θρίλερ με αποκεφαλισμένο πτώμα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Συναγερμό σήμανε στις αρχές της Καβάλας, ένα φρικτό εύρημα στη θαλάσσια περιοχή του δήμου Παγγαίου. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την ύπαρξη ενός αποκεφαλισμένου πτώματος.

Πρόκειται για άνδρα, αγνώστων στοιχείων, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία, όπως αναφέρει το thakitoday.com.

Στη Θεσσαλονίκη από την άλλη, ένας 22χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου- Ροτόντα, πέφτοντας νεκρός από μαχαίρι. Προηγήθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα στο θύμα και το δράστη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δεύτερος του κατάφερε δύο τραύματα στην αριστερή θωρακική χώρα. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Πηγή: iefimerida.gr