«Νιώθω αηδία, είναι αλητεία!»

Δήμος Μπουλούκος
«Νιώθω αηδία, είναι αλητεία!»
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου κατηγορείται για φοροδιαφυγή. To gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του και έχει την άποψη του.

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης είχε διαρρεύσει η είδηση ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αλλά και Πρόεδρος της ομάδας Λάκης Νικολάου κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Το gazzetta.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και τον βρήκε σε συνέδριο στην Πορτογαλία. Ο διακεκριμένος ορθοπεδικός μας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αλητεία αυτό που συμβαίνει, νιώθω αηδία. Είναι σα να φορολογείται ο ταμίας μιας εταιρείας για τα κέρδη της εταιρείας. Εμένα με φορολογούν και ως γιατρό ατομικά και ως γιατρό του Ιατρικού Κέντρου για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πως είναι δυνατόν» ολοκλήρωσε ο Λάκης Νικολάου και παρέπεμψε σε ανακοίνωση που έβγαλε ο δικηγόρος του και είναι η εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν φοροδιαφυγή μου ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ έχω να δηλώσω ότι: Τα δημοσιεύματα είναι παντελώς ανακριβή, ανυπόστατα και συκοφαντικά.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα έχω ελεγχτεί ενδελεχώς από το ΣΔΟΕ.
Ελέγχτηκε η Ε.Ε. στην οποία προσφέρω τις υπηρεσίες μου και φορολογήθηκε κανονικά, με βάση το γράμμα και το πνεύμα του Νόμου .
Εν συνεχεία ελέγχηθηκαν τα ατομικά μου εισοδήματα, και οι λογαριασμοί μου, που εντάσσονταΙ, όμως στα εσοδά της ήδη φορολογείθήσας Α.Ε. Με βάση την κείμενη Νομοθεσία, προσέφυγα στα αρμόδια όργανα και έχω την πεποίθηση ότι θα δικαιωθώ, δεδομένου ότι δεν έχει λογική η διπλή φορολόγηση.

Ως προς τα δημοσιεύματα τα οποία προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη μου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιωματός μου».