Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τα iPhone 5S & iPhone 5C

Gazzetta team
Πρεμιέρα στην Ελλάδα για τα iPhone 5S & iPhone 5C
Τα νέα smartphone της Apple προσφέρονται και από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Διαθέσιμα από σήμερα και στη χώρα μας είναι τα iPhone 5S & iPhone 5C, τα νέα smartphone που παρουσίασε η Apple στις 10 Σεπτεμβρίου. Τα δύο μοντέλα βρίσκονται ήδη στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων ηλεκτρονικών, ενώ προσφέρονται και από τις Vodafone, Cosmote και Wind.

Οι τρεις εταιρείες προσφέρουν το iPhone 5s στην τιμή των 739€ για το μοντέλο με τα 16GB, 859 € για το μοντέλο με τα 32GB και 979 € για το μοντέλο με τα 64GB. Το iPhone 5c παρέχεται στην τιμή των 639€ για το μοντέλο με τα 16GB και 739 € για το μοντέλο με τα 32GB.

Οι πάροχοι δίνουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσει κανείς τις δύο συσκευές φθηνότερα, συνδυάζοντάς τις με ένα πρόγραμμα συμβολαίου.

Παράλληλα, η Vodafone διαθέτει τα δύο μοντέλα μέσα από την υπηρεσία «Νέο Smartphone Κάθε Χρόνο», δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να τα αντικαταστήσουν μετά από 12 μήνες με τις συσκευές «επόμενης γενιάς» που θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τότε η Apple. Γι’ αυτό, οι συνδρομητές Vodafone θα χρειαστεί να πληρώσουν για μια και μόνο φορά στη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου τους (2 ή 4 ή 6 κλπ. έτη) ένα αρχικό ποσό και τις παρακάτω μηνιαίες χρεώσεις:

•Για το iPhone 5S: Αρχικό ποσό €200 και μόνο 40€ το μήνα για την απόκτηση ενός iPhone κάθε χρόνο της κατηγορίας 5S.

•Για το iPhone 5C: Αρχικό ποσό €180 και μόνο 35€ το μήνα για την απόκτηση ενός iPhone κάθε χρόνο της κατηγορίας 5C.

Πηγή: kathimerini.gr