Στο Power Of Love κάποιος τόλμησε να αμφισβητήσει οτι η Αθηνά είναι 19 ετών (pics & vid)

Gazzetta team
Στο Power Of Love κάποιος τόλμησε να αμφισβητήσει οτι η Αθηνά είναι 19 ετών (pics & vid)
Χαμός στο σπίτι του P.O.L, καθώς βρέθηκε ο άνθρωπος που θα αμφισβητήσει την ηλικία της Αθήνας που λέει οτι είναι 19 ετών.

To Power Of Love όσο περνάει ο καιρός δικαιώνει απόλυτα των τίτλο του πιο trash reality που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση, καθώς προσφέρει απίστευτες στιγμές, σε όσους έχουν το θάρρος και την υπομονή να το παρακολουθήσουν.

Ειδικά τις Παρασκευές που γίνεται το Gala και άπαντες ντύνονται λες και θα πάνε στο Frangelico, με την Μαρία Μπακοδήμου να τους κάνει recap (ή αλλιώς κουτσομπολιό) της εβδομάδας που πέρασε. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς προσφέρει μεγάλα σκηνικά...

Ένα από αυτά είχε πρωταγωνίστρια την Αθήνα. Ποια είναι η Αθήνα; Είναι μία 19χρονη (όπως υποστηρίζει) με την οποία το ελληνικό Twitter έχει ξεσαλώσει, καθώς αμφισβητεί την ηλικία της.

Kατά την διάρκεια του Gala η Μαρία Μπακοδήμου την χαρακτήρισε ως την πιο μικρή στο σπίτι, καθώς είναι μόλις 19 ετών, όμως από την πλευρά των ανδρών ακούστηκε ένα «ναι, καλά...», με αποτέλεσμα να συμβεί το παρακάτω σκηνικό.


Αυτή ήταν η... κατάλληλη πάσα που περίμεναν οι χρήστες του Twitter για να ξεσαλώσουν...