Ήθελε άλλοθι επειδή τον κεράτωσε και τελικά την πάτησε! (pics)

Gazzetta team
Ήθελε άλλοθι επειδή τον κεράτωσε και τελικά την πάτησε! (pics)
Μία γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία προσπάθησε να τυλίξει το αγόρι της στον ιστό δύο άλλων γυναικών, για να καταλάβει το κατά πόσο πιστός είναι. Κι από ό,τι φάνηκε μιλάμε για τέρας ψυχραιμίας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του show του YouTube (To Catch a Cheater), το οποίο τσακώνει στα πράσα τους άπιστους συντρόφους, μία γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα, έριξε όχι ένα αλλά δύο δολώματα στον επί δύο χρόνια σύντροφό της.

Δύο καλλίγραμμες νεαρές κοπέλες ήταν ο δούρειος ίππος στην όλη υπόθεση, όμως το σχέδιο της κοπέλας και των παραγωγών της εκπομπής δεν πήγε όπως είχε σχεδιαστεί.

Κι αυτό διότι, ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός δικτύων, δεν έπεσε στην παγίδα που του είχαν στήσει. Παρά το αφόρητο πρέσινγκ, τις συνεχόμενες παγίδες και το στενό μαρκάρισμα από τις δύο δίδυμες κοπέλες ο άνδρας δεν ενέδωσε -άγνωστο το γιατί- στις επιθυμίες των κατ' επίφαση πελατριών του, με τη σύντροφό του, που βλέπει ό,τι συμβαίνει μέσω κρυφών καμερών, να έχει τρελαθεί από την αγωνία.

Το σχέδιο τελικά αποτυγχάνει, καθώς ο άντρας, ως βράχος ηθικής, απλά συνδέει το Internet και σηκώνεται και φεύγει, όμως οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η σύντροφος κι εμπνεύστρια του κόλπου που παρατηρεί από το διπλανό δωμάτιο εξηγεί πως απώτερος σκοπός της δεν ήταν να τεστάρει τον άνθρωπό της, αλλά να δώσει άλλοθι στον εαυτό της, καθώς τον απατούσε συστηματικά με συνάδελφό της.

Άβυσσος οι ψυχές των ανθρώπων.