Περίπου 100 μαθητές αγνοούνται στο Μεξικό μετά από κατάρρευση σχολείου (pics)

Gazzetta team
Περίπου 100 μαθητές αγνοούνται στο Μεξικό μετά από κατάρρευση σχολείου (pics)
Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία εν μέσω θρήνων από τους γονείς.

Περίπου 100 μαθητές αγνοούνται σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς το σχολείο τους κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε στο Μεξικό. Πυροσβέστες, αστυνόμοι και δεκάδες εθελοντές δίνουν μια απεγνωσμένη μάχη με το χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν κάποια από αυτά τα παιδιά ζωντανά.

100-children-unaccounted-for-after-school-building-collapses-in-Mexico-earthquake

Το «Enrique Rebsamen», στο νότιο κομμάτι της πόλης Μεξικού, ένα τετραώροφο κτίριο για παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετατράπηκε σε ένα σωρό ερειπίων μετά τον φονικό σεισμό.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την mirror, υπάρχουν αναφορές για τη διάσωση δύο παιδιών αλλά και τον εντοπισμό ενός πτώματος.

100-children-unaccounted-for-after-school-building-collapses-in-Mexico-earthquake4

Απελπισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν συνεχής εκκλήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζητάνε να σταλούν ενισχύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και εξοπλισμό.

#Compartan Raúl Alexis Vargas Macías se encontraba en la escuela Enrique Rebsamen #Coapa #SismoCmdxpic.twitter.com/pqD6NtrLPp

— Ivonzuka❤Babies&Moms (@babiesmomsmx) 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, περίπου 400 παιδιά βρισκόντουσαν στο σχολείο την ώρα του σεισμού και από αυτά τα 100 παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα αγνοούμενα.

Συγκλονισμένοι και εν μέσω θρήνων οι γονείς των μικρών παιδιών είναι συγκεντρωμένοι έξω από το σχολείο κρατώντας χειρόγραφες πινακίδες με τα ονόματα των αγνοούμενων μαθητών.

3443

Πηγή: newsbeast.gr