H σελίδα της Google ανανεώνεται

Gazzetta team
H σελίδα της Google ανανεώνεται
Τίποτα δεν θα θυμίζει τη λιτή σελίδα της Google σε λίγο καιρό, αφού η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει και νέες επιλογές.

Σε... αλλαγές που θα την βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τον έντονο ανταγωνισμό προχωρά η Coogle η οποία όπως αναφέρει το BBC είναι έτοιμη να προσθέσει στην κεντρική της σελίδα ένα εξατομικευμένο «news feed», στο πρότυπο του Facebook.

Σε αυτό θα προβάλλονται ειδήσεις, άρθρα, βίντεο και μουσική που θα επιλέγονται με βάση προηγούμενες αναζητήσεις από τον ίδιο χρήστη ενώ θα επιδεικνύεται στον χρήστη υλικό το οποίο μπορεί να τον ενδιαφέρει, πριν αυτός προβεί σε αναζητήσεις.

Όπως αναφέρει το BBC η Google πραγματοποιεί δοκιμές σε μια πιο απλή έκδοση του news feed στην εφαρμογή της για smartphone από τον Δεκέμβριο, και το πλήρες news feed θα προστεθεί στα apps της σε πρώτη φάση στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να προσθέσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και στο Google.com αλλάζοντας έτσι τη γνωστή λιτή homepage της, η οποία είναι η πιο πολυσύχναστη ιστοσελίδα στον κόσμο.

Πηγή: protothema.gr