O συνοδός που υπόσχεται στις γυναίκες το καλύτερο σεξ (pic)

Gazzetta team
O συνοδός που υπόσχεται στις γυναίκες το καλύτερο σεξ (pic)
Ο Ράιαν Τζέιμς είναι ένας Αυστραλός συνοδός που υπόσχεται να ικανοποιήσει όλες τις φαντασιώσεις που έχει οποιαδήποτε γυναίκα αγοράσει τις υπηρεσίες του.

Παρέχει πολλά πακέτα υπηρεσιών που κοστίζουν από 400 ως 6.000 δολάρια και μία γυναίκα μπορεί να επιλέξει από μία απλή σεξουαλική επαφή μέχρι το πολυτελές πακέτο ή αυτό των «50 αποχρώσεων του γκρι».

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Ράιαν είπε πως η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλουν μόνο σεξ όταν πληρώνουν έναν συνοδό.

«Οι άνδρες είναι αυτοί που ζητούν μόνο σεξ στον αγοραίο έρωτα. Οι γυναίκες εστιάζουν και αυτές στο σεξ αλλά περνούν περισσότερο χρόνο μιλώντας», είπε.
O πιο ακριβός συνοδός του κόσμου υπόσχεται στις γυναίκες το καλύτερο σεξ της ζωής τους (pics) - Media Gallery

Ο Τζέιμς είπε επίσης ότι έχει πελάτισσες όλων των ειδών γυναίκες που μόλις χώρισαν, ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του τρίο μέχρι και γυναίκες που δεν είχαν ποτέ ως τώρα σεξουαλική εμπειρία.

Χάρη στην εμπειρία του όπως λέει καταλαβαίνει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες:

«Οι πελάτισσές μου μού λένε πως στις επαφές τους οι άνδρες θέλουν η προσοχή να είναι στραμμένη επάνω τους. Έτσι όταν έρχονται σε εμένα θέλουν να είναι αυτές στο επίκεντρο», δήλωσε.

Πηγή: reader.gr