Η διάψευση της Καρντάσιαν για την «κοκαΐνη» στο σπίτι της (pics)

Gazzetta team
Η διάψευση της Καρντάσιαν για την «κοκαΐνη» στο σπίτι της (pics)
Η φωτογραφία με τις άσπρες «γραμμές» σκόνης πάνω στο τραπέζι του σπιτιού της Κιμ Καρντάσιαν έκαναν viral το θέμα, με τη celebrity να επανέρχεται και να διαψεύδει για δεύτερη φορά τα σενάρια που την ήθελαν να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Ένα βίντεο στο Instagram ήταν αρκετό για να δημιουργήσει «κύμα» φημών και σχολίων. Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και πίσω της διακρίνονται δυο άσπρες γραμμές, που όλοι υπέθεσαν πως είναι κοκαΐνη.

Αμέσως τα σχόλια πήραν «φωτιά», με τους περισσότερους να επικρίνουν και να σχολιάζουν το γεγονός πως η Καρντάσιαν ήταν τόσο απρόσεκτη, ώστε να ανεβάσει το βίντεο και πίσω της να έχει τα ναρκωτικά. Η ίδια διέψευσε άμεσα, γράφοντας πως πρόκειται για παρεξήγηση: «Δεν ασχολούμαι με φήμες οπότε αυτή θα την διαψεύσω στα γρήγορα. Αυτό είναι ζάχαρη από το χαμό που κάναμε με τα γλυκά από το ζαχαροπλαστείο του Ντίλαν», έγραψε, αναφερόμενη στο κατάστημα που βρίσκεται στο Λος Άντζελες».

Ωστόσο έπεισε κάποιους, αλλά και μερικούς καθόλου. Συνεπώς επέστρεψε με νέα εκδοχή για τις άσπρες γραμμές και δεύτερη απόπειρα εξήγησης.

«Μετά από όλα αυτά, αυτό το τραπέζι στο background - είναι ένα μαρμάρινο τραπέζι», έγραψε αναφέροντας πως αυτά ήταν τελικά τα νερά που κάνει το μάρμαρο.

Η ίδια δημοσίευσε και φωτογραφίες που δείχνουν το τραπέζι από κοντά και αναφέρει πως όταν απάντησε αρχικά στις πρώτες κατηγορίες ήταν εκτός του δωματίου. Όταν γύρισε στο ξενοδοχείο και πήγε να διαπιστώσει από κοντά τι υπήρχε στο τραπέζι είδε το χρώμα που είχε το μάρμαρο.

Τέλος ανέφερε κατηγορηματικά πως δεν είναι γυναίκα που «παίζει» έτσι, πως είναι μητέρα και πως το lifestyle της δεν είναι τέτοιο.

Πηγή: www.lifo.gr