Το πολυσυζητημένο «μνημείο πεσόντων» της ΕΡΤ (pics)

Gazzetta team
Το πολυσυζητημένο «μνημείο πεσόντων» της ΕΡΤ (pics)
Η διοίκηση της ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ τίμησαν με τελετή και τρισάγιο τη μνήμη των 23 ανθρώπων, εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων, που έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια της διετίας 2013 – 2015.

Μετά το τρισάγιο έγιναν τα αποκαλυπτήρια μνημείου που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος. Εισαγωγικό χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Ένταση υπήρξε όταν κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του γενικού γραμματέα ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ, αλλά και η Ραχήλ Μακρή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την παρουσία τους, ενώ υπήρξαν και κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις.

Ακολούθως από την πλευρά της ΠΟΣΠΕΡΤ ο Τάσος Τριανταφύλλης και εκ μέρους της ertopen ο Μιχάλης Μεσσήνης, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στο γλύπτη Κυριάκο Ρόκο, ο οποίος δήλωσε ότι «πρέπει το άνοιγμα της ΕΡΤ να γίνει πιο μεγάλο για να δικαιωθούμε όλοι όσοι αγωνιστήκαμε για να ανοίξει και πάλι».

Πηγή: eleftherostypos.gr