Survivor: Έφυγε η Βαλαβάνη

Gazzetta team
Survivor: Έφυγε η Βαλαβάνη
Μια ανάσα από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor έφτασε η Βαλαβάνη, η οποία όμως αποχώρησε την Δευτέρα και αναδείχθηκε έκτη.

Εκτός ημιτελικού έμεινε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το κορίτσι του ΣΚΑΪ είναι η προτελευταία που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να έρθει έκτη στο παιχνίδι. Βλέπετε αν και πολλά άκουσε κατάφερε να φτάσει μέχρι σχεδόν το φινάλε.

Δείτε όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Την Δευτέρα όμως, βγήκε και πάλι υποψήφια στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, είχε ως... αντιπάλους τους Αγγέλοπουλο και Σπαλιάρα (από την κάλπη), όμως όπως φάνηκε ήταν χαμηλότερα στις ψήφους του κοινού με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν. Την δεύτερη ατομική ασυλία είχε πάρει ο Μάριος (και έδωσε την Ευρυδίκη), μετά από αυτή που πήρε την Κυριακή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (ο οποίος έδωσε τον Ντάνο).

Στα... προημιτελικά λοιπόν, έφτασαν οι Αγγελόπουλος, Μάριος, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Σπαλιάρας και την Τετάρτη θα μάθουμε οριστικά ποιοι είναι οι τέσσερις φιναλίστ του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, τον έναν θα τον μάθουμε πριν το συμβούλιο, μιας και θα πάρει ασυλία στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του φετινού Survivor.