Θεσσαλονίκη: «Επιβάτης δάγκωσε ελεγκτή!»

Gazzetta team
Θεσσαλονίκη: «Επιβάτης δάγκωσε ελεγκτή!»
Σύμφωνα με καταγγελία μία μεθυσμένη επιβάτιδα δάγκωσε ελεγκτή του ΟΑΣΘ για να αποφύγει τον έλεγχο.

Περιστατικό άσκησης βίας σε βάρος εργαζόμενου του ΟΑΣΘ καταγγέλλει στο facebook o χρήστης «εργοοασθ εμποδια». Η καταγγελία αναφέρει ότι νεαρή επιβάτιδα υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε σε ελεγκτή για να αποφύγει έλεγχο εισιτηρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία η δράστιδα έφτασε στο σημείο να δαγκώσει τον ελεγκτή.

Η καταγγελία προέρχεται από ανώνυμο προφίλ (εργοοασθ εμπόδια) και δημοσιεύτηκε στην ομάδα του facebook ΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ & ΕΜΠΟΔΙΑ.

Η καταγγελία:«Στιγμές αλλοφροσύνης έζησαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη το Σάββατο ξημέρωμα γύρω στις 5:00 π.μ στο νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 78Ν Αεροδρομίου, όταν σε έλεγχο εισιτηρίων από τους υπαλλήλους, μια νεαρή κοπέλα πιθανόν μεθυσμένη ή κάτι άλλο άρχισε να πηδάει πάνω στα καθίσματα και τους έκπληκτους συνεπιβάτες προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίου. Αποτέλεσμα ήταν, ένας δαγκωμένος υπάλληλος, ταραχή και ταλαιπωρία των λοιπών επιβατών. Το ερώτημα του καταγγεέλοντα είναι λογικό και εύλογο γιατί εμείς οι σωστοί επιβάτες θα πρέπει να ανεχόμαστε τους παραβάτες και εν τέλει να επιφορτιζόμαστε το κόστος της συμπεριφοράς τους. Για να πιούνε τα ποτά τους έχουν χρήματα όμως για το εισιτήριό τους που κοστίζει μισό ή ένα ευρώ ούτε λόγος!»

Πηγή: thestival.gr