Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα

Gazzetta team
Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα
Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης προσήχθη η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, μετά από αίτημα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη που ζήτησε τη σύλληψή της.

Αιτία για το αίτημα ήταν η ένταση που επικράτησε νωρίτερα στην αίθουσα του ΣΤ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας όπου δικάζεται ο δημοσιογράφος μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εις βάρος του η κ. Νικολοπούλου.

Η μήνυση αφορά δημοσιεύματα του περιοδικού Hot Doc το Μάιο του 2015, σχετικά με σύμβαση που είχε αναλάβει η εταιρία της κ. Νικολοπούλου από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Την ώρα που κατέθετε στο δικαστήριο η σύζυγος του Κ. Στουρνάρα ο δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι φίλη της μάρτυρος που βρισκόταν στο ακροατήριο, μαγνητοφωνούσε με κινητό τηλέφωνο την ακροαματική διαδικασία.

Η κ. Νικολοπουλου φέρεται να παραδέχτηκε ότι το κινητό ήταν δικό της και οι συνήγοροι του δημοσιογράφου ζήτησαν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για την ίδια και τη φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό εντοπίστηκε ηχογραφημένο υλικό το οποίο φέρεται να καταστράφηκε, με εντολή του δικαστηρίου.

Πηγή: enikos.gr