Survivor: Αποχώρησε η Σάρα

Gazzetta team
Survivor: Αποχώρησε η Σάρα
Το χαμογελαστό κορίτσι του Survivor άφησε τον Άγιο Δομίνικο, μιας και απ' ότι φαίνεται ήταν χαμηλότερα και από την Ευρυδίκη στην 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Δύο εβδομάδες πριν το φινάλε του Survivor και είχαμε ακόμα μια αποχώρηση. Αυτή την εβδομάδα και λίγο πριν τον τελικό, η Σάρα ήταν αυτή που αποχαιρέτησε τους φίλους της και πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας αυτοί που έδειξαν πως έχουν καλή μνήμη, μιας και αυτό ήθελε παιχνίδι της Τετάρτης, ήταν ο Μάριος Πρίαμος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι δύο πρώην «Μαχητές» πήραν την ασυλία και ήταν δεδομένο πως υποψήφιοι θα ήταν οι δύο πρώην «Διάσημοι», Ντάνος (από τον Βασάλο) και Ευρυδίκη (από την κάλπη).

Μαζί τους βρέθηκαν ακόμα δύο. Βλέπετε είχαμε ισοπαλία στην κάλπη και έτσι προέκυψαν τέσσερις υποψήφιοι. Σάρα (από τον Μάριο) και Σπαλιάρας (από την κάλπη) συμπλήρωσαν το... καρέ! Τελικά και ενώ οι περισσότεροι περίμεναν πως η Ευρυδίκη θα... χαιρετούσε, η Σάρα ήταν εκείνη που είχε τις λιγότερες ψήφους από την 24ωρη ψηφοφορία και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Πλέον συνεχίζουν έξι παίκτες, κάτι που σημαίνει πως την επόμενη εβδομάδα έρχεται διπλή αποχώρηση. Γιατί αυτό; Μα φυσικά επειδή ο ημιτελικός είναι σε δύο εβδομάδες και εκεί θα υπάρχουν 4 παίκτες...