Δεν είναι τρολιά!! Το «Ε» κάνει το... Survival

Gazzetta team
Δεν είναι τρολιά!! Το «Ε» κάνει το... Survival
Το... μονοπάτι του ΣΚΑΪ ακολουθεί και το «Ε», με όλες τις πληροφορίες να δείχνουν ότι το κανάλι ετοιμάζει παιχνίδι επιβίωσης με τον ευφάνταστο τίτλο... «Survival»

Είναι από τις ειδήσεις που τις βλέπεις και τρίβεις τα μάτια σου.Λες, «δεν γίνεται, δεν θα βλέπω καλά, με γελούν τα μάτια μου». Τελικά, αφού το διαβάζεις και το ξαναδιαβάζεις για να σιγουρευτείς, καταλαβαίνεις πως είναι όντως αυτό που βλέπεις!

Τέτοια περίπτωση είναι και το Survival του «Ε»!

Φτάνοντας στο γραφείο την Τρίτη και πριν αρχίσω το μεταγραφικό ψάξιμο έκανα μια... βόλτα να δω τι γίνεται στη showbiz και στα της τηλεόρασης, δύο πράγματα τα οποία αγαπώ εξίσου.

Εκεί που κοίταζα, έπεσα στην είδηση πως το «Ε» λέει θα κάνει παιχνίδι παρόμοιο με το Survivor, το Survival!

Ναι, ναι όπως το διαβάζετε! Πήραν το όνομα του υπερεπετυχημένου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, του άλλαξαν τα δύο τελευταία γράμματα του έδωσαν ένα νέο, παρεμφερές όνομα, και... έτοιμο!

Μάλιστα, όπως μαθαίνω, στην αρχή στο τραπέζι έπεσε η ιδέα ο τίτλος του ριάλιτι επιβίωσης να είναι «Το Νησί», αλλά τελικά το γύρισαν στο Survival, προφανώς επειδή δεν έβρισκαν εύκαιρους καμιά 50αριά... λεπρούς.

Λίγη σημασία έχει όμως (όχι η λέπρα, το όνομα).

Αμέσως, με το που είδα την είδηση στο μυαλό μου ήρθαν οι εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη, τους πρώτους μήνες που παιζόταν το Survivor! Τότε που ο παρουσιαστής και διευθυντής προγράμματος του καναλιού «Ε», μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για το παιχνίδι.

Τι για παιχνίδι εξαθλίωσης έλεγε, τι για θέαμα που δεν έπρεπε να βλέπουν παιδιά ωρυόταν, τι εκπομπή στον (βουλευτή της συγκυβέρνησης, μη το ξεχνάμε αυτό) Νίκο Νικολόπουλο με σκοπό να... κράζει το παιχνίδι, έδωσε. Τα πάντα!

Μέχρι και την... είδηση ότι το ΕΣΡ θα μεταφέρει την προβολή του παιχνίδιού του ΣΚΑΙ για μετά τις 12 το βράδυ, μετέδωσε στην εκπομπή του!

Τελικά φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

Βλέπετε το Super Star Academy δεν έπεισε ποτέ, τα νούμερά του τα έκανε μόνο όταν παρουσιαστής και κριτική επιτροπή τσακώνονταν ή όταν ο Καρβέλας έφτυνε τις τσίχλες μόλις περνούσε η γεύση τους, και έτσι το «Ε» κάνει... στροφή 180 μοιρών και παίζει και εκείνο με παιχνίδι επιβίωσης.

Το Survival, λοιπόν ετοιμάζεται και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα το παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης των φτωχών Κώστας Σόμερ και μάλιστα στο κανάλι θέλουν να το ξεκινήσουν το καλοκαίρι! Αυτό, όχι το επόμενο.

Για το που θα πραγματοποιηθεί;

Δεν έχει ούτε Άγιο Δομίνικο, ούτε Παναμά, ούτε Μαλαισία... Στην (πανέμορφη) παραλία «Κουρούτα», στην Πελοπόννησο!!!

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές, ετοιμαστείτε!

Υ.Γ. Αφού τελικά στην Κουρούτα θα το γύριζαν, γιατί το ήθελαν να το πουν στην αρχή «Το Νησί»;