Η νέα μόδα στα τατουάζ πονάει πολύ (pics)

Gazzetta team
Η νέα μόδα στα τατουάζ πονάει πολύ (pics)
Αν θέλεις να κάνεις την... διαφορά και είσαι προετοιμασμένος για πολύ πόνο, βρέθηκε το μέρος για να κάνεις το επόμενο τατουάζ σου.

Η μόδα των τατουάζ συνεχίζει να κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο και το μοναδικό πράγμα που αλλάζει είναι το μέρος του σώματος, στο οποίο γίνονται.

Αρχικά ήταν τα χέρια, στη συνέχεια πήγαμε στο στέρνο, μετά στα πόδια και μετά στον λαιμό. Πλέον όμως, η νέα τάση, θέλει τα σχέδια να γίνονται σε ένα άλλο μέρος του σώματος... Την μασχάλη. Ναι, καλά διάβασες, την μασχάλη.

Μάλιστα το inkedmag.com φιλοξένησε ολόκληρο αφιέρωμα για τη νέα μόδα, τονίζοντας όμως οτι όποιος αποφασίσει να το κάνει εκεί, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για πολύ πόνο. «Πονάει περισσότερο από όσο φαντάζεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως «Μία γυναίκα ένιωσε σαν να της έκαναν βασανιστήρια».

Ένας άλλος επεσήμανε: «Μυρίζεις το αίμα, επειδή η μασχάλη είναι κοντά στην μύτη, ενώ το μελάνι σίγουρα θα μπλοκάρει τον ιδρώτα σου στο συγκεκριμένο σημείο».

Πάντως το συγκεκριμένο σημείο του σώματος, προσφέρεται για πρωτότυπα σχέδια που μπορούν να εντυπωσιάσουν, όπως είναι ο συγκεκριμένος αλιγάτορας...


Δείτε και κάποια άλλα σχέδια...