Έτσι θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor (vid)

Νίκος Μαρούδας
Έτσι θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor (vid)
Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor, με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη να ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν ο ημιτελικός και ο τελικός στην Αθήνα. Οι τρεις περιπτώσεις στις οποίες γίνεται ατομικό το παιχνίδι.

Αποκαλύψεις είχαμε στο «Survivor Πανόραμα» από την διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Εκείνη απάντησε σε όλες τις απορίες που υπήρχαν για τον ημιτελικό, τον τελικό, το που θα είναι οι φιναλίστ πριν την τελική φάση, αλλά και για το πότε και εάν γίνει ατομικό το παιχνίδι.

Ας τα πάρουμε με την σειρά. Όπως είπε η κ. Μαραγκουδάκη, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις στις οποίες το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Αρχικά αν χάσουν οι «Διάσημοι» και πάλι την ασυλία, όπως μας ανακοίνωσε και ο Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Τετάρτη. Επίσης, αν τραυματιστεί ένας από τους δύο, ενώ η τρίτη περίπτωση είναι να αποχωρήσει η Σάρα. Τότε η Ευρυδίκη δεν θα έχει με ποιον να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να πάμε σε ατομικά αγωνίσματα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Αφού πλέον είναι ξεκάθαρο το πότε και εάν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι, πάμε στα ημιτελικά και στα τελικά. Οι δύο αυτές φάσεις θα γίνουν στην Αθήνα. Όπως αποκάλυψε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα και θα εξαρτηθεί τόσο από αγώνισμα, όσο και από την ψηφοφορία του κόσμου. Το αγώνισμα θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο και εμείς θα το δούμε σε βίντεο την ημέρα του ημιτελικού. Σε αυτόν θα συμμετέχουν τέσσερις παίκτες ενώ στον τελικό δύο.

Στις 5 Ιουλίου θα έχουμε λοιπόν τον τελικό. Αυτός θα κριθεί καθαρά και μόνο από την ψηφοφορία του κόσμου. Άρα δεν θα υπάρχει κανένα αγώνισμα, ξεκαθάρισε και αυτό...

Που όμως θα είναι οι παίκτες όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και πριν την τελική φάση της Αθήνας; Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ μας γνωστοποίησε πως θα επιστρέψουν στην Ευρώπη, αλλά όχι και στην Ελλάδα! Θα μείνουν για μερικές μέρες σε άλλη χώρα, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές, ενώ επίσης δεν θα έχουν καμία επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους! Αυτό γιατί δεν θα τους δοθούν τα κινητά τους, κάτι που αποκάλυψε πως ήδη γνωρίζουν, ο Κώστας Κοκκινάκης.