Survivor: Στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα ο τελικός! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Survivor: Στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα ο τελικός! (vid)
Νέα ημερομηνία και... επιστροφή στην Αθήνα για τον τελικό του Survivor σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το Survivor, μιας και στο τέλος του μήνα οι παίκτες αναμένεται να αφήσουν τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της 24ωρης ψηφοφορίας, όλα είναι έτοιμα για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την αποχώρηση η οποία θα μεταδοθεί την Τετάρτη και θα είναι η πρώτη βάση της κατάταξης!

Δείτε όλες τις ειδήσεις για το Survivor εδώ

Τα γυρίσματα πλέον θα γίνουν πιο γρήγορα με σκοπό την πιο σύντομη ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Έτσι, από εδώ και στο εξής και μέχρι οι παίκτες να μείνουν τέσσερις, θα βλέπουμε ένα συμβούλιο με ψηφοφορία και αποχώρηση βάση της κατάταξης που προέκυψε από την μεγάλη ψηφοφορία του κοινού. Σε ό,τι αφορά τώρα τον τελικό αυτός αν και ακούγονταν πολλά πως θα γίνει στη Ρόδο ή στη Μυτιλήνη, τελικά επιστρέφει στην Αθήνα!

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο τελικός θα γίνει στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα. Οι φιναλίστ, θα αναχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα γύρω στις 25 με 26 Ιουνίου και 10 μέρες μετά θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός...