Το video με τον συμπαθέστερο διαρρήκτη της χρονιάς (vid)

Gazzetta team
Το video με τον συμπαθέστερο διαρρήκτη της χρονιάς (vid)
Ο διαρρήκτης του E&L BBQ οδήγησε τον ιδιοκτήτη του, να μην του καταθέσει μήνυση για την εισβολή στο κατάστημα.

Στόχος διαρρήκτη έγινε πριν από λίγες ημέρες το E&L BBQ, όμως όταν ο ιδιοκτήτης του άρχισε να παρακολουθεί το video από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έμεινε έκπληκτος από αυτό που είδε.

Ο κλέφτης μπήκε από την οροφή και αμέσως κατευθύνθηκε στην κουζίνα του μαγαζιού και ξεκίνησε να φτιάχνει 5 σάντουιτς με μπριζόλα, τα οποία μόλις ετοιμάστηκαν τα έβαλε σε κουτιά για take out.

Έχοντας αντιληφθεί οτι κάθε του κίνηση έχει καταγραφεί, προσπάθησε να σπάσει την κάμερα και να καταστρέψει τον σκληρό δίσκο, χωρίς ωστόσο επιτυχία.

Το οξύμωρο στην όλη υπόθεση είναι πως ούτε που έψαξε για χρήματα, ενώ η κίνησή του να φτιάξει 5 σάντουιτς οδήγησε τους υπεύθυνους του καταστήματος οτι ήταν για τον ίδιο και κάποιους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με αυτόν, ενδεχομένως για την οικογένειά του.

Έτσι όχι απλά αποφάσισαν να μην καταθέσουν μήνυση κατά του δράστη, καθώς η ταυτοποίησή του προσώπου του θα μπορούσε να γίνει εύκολα, αλλά από εδώ και πέρα θα ενισχύσουν οικονομικά ένα project για τους άστεγους της περιοχής.