Μίνι χασισοφυτεία σε σπίτι στην Λευκάδα

Gazzetta team
Μίνι χασισοφυτεία σε σπίτι στην Λευκάδα
Οι πληροφορίες για την ύπαρξη χασισοφυτείας έκαναν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να οργανώσουν νυχτερινή επίχείρηση στο σπίτι ενός νεαρού Έλληνα στη Λευκάδα, ο οποίος επιβεβαιώθηκε ότι καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του 28χρονου χασισοκαλλιεργητή βρέθηκαν ακόμη στην κατοχή του συσκευασίες με 34,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και τα δενδρύλλια. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ανάλογη έρευνα έκαναν και οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο σπίτι ενός νεαρού Αλβανού στους Παξούς, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διέθετε προς πώληση ναρκωτικά. Πράγματι, κατά την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 40 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 270 ευρώ. Ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr