Η Jennifer Lawrence «τύφλα» κάνει pole dancing (pics & vid)

Gazzetta team
Η Jennifer Lawrence «τύφλα» κάνει pole dancing (pics & vid)
Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φανερά ζαλισμένη να επιχειρεί να χορέψει και να βγάζει μάλιστα την μπλούζα της.

Καμία διάθεση να απολογηθεί δεν έχει η Jennifer Lawrence, όπως έκανε ξεκάθαρο η ίδια μέσω του προφίλ της στο facebook. Η διάσημη ηθοποιός έγινε πρωτοσέλιδο γιατί κυκλοφόρησε βίντεο που την δείχνει φανερά ζαλισμένη, πιθανότατα από το αλκοόλ, να προσπαθεί να χορέψει και μάλιστα pole dancing.

Το βίντεο δημοσίευσε χθες Τετάρτη η ιστοσελίδα radaronline.com και τραβήχτηκε τον περασμένο Απρίλιο, στην Βιένη. Η Jennifer Lawrence βρισκόταν σε κλαπ της πόλης για να γιορτάσει τα γενέθλια μιας φίλης της. Ο φακός την κατέγραψε να επιχειρεί να χορέψει, να στροβιλιζεται γύρω από τον στύλο και να πασχίζει να κρατηθεί όρθια, ενώ άντρες φίλοι της προσπαθούν να την στηρίξουν. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα φαίνεται να βγάζει την μπλούζα της και να επανέρχεται στην πίστα προσπαθώντας και πάλι να τα δώσει όλα.










Η ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ανέβασε ένα σύντομο κείμενο στο facebook, όπου ορθά - κοφτά δηλώνει πως δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα: «Σε κανέναν δεν αρέσει να του θυμίζουν σε όλο το ίντερνετ ότι προσπάθησε να χορέψει σε έναν στύλο για στρίπερς. Ηταν τα γενέθλια μιας από τις καλύτερές μου φίλες και άφησα για λίγο τον φύλακά της παράνοιάς μου ώστε να διασκεδάσω. Δεν θα απολογηθώ, πέρασα υπέροχα εκείνο το βράδυ. ΥΓ. Αυτό δεν είναι σουτιέν, είναι ένα τοπ του Alexander Wang και δεν θα πω ψέμματα, πιστεύω ότι ο χορός μου ήταν αρκετά καλός. Ακόμα και χωρίς εσωτερική δύναμη».



Πηγή: protothema.gr