Αστυνομικοί καταδιώξαν άνδρα που είχε ντυθεί... πέος!

Gazzetta team
Αστυνομικοί καταδιώξαν άνδρα που είχε ντυθεί... πέος!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γιορκσάιρ της Βρετανίας, όταν οι αρχές πήραν στο κυνήγι έναν άνδρα που είχε είχε ντυθεί... ανδρικό μόριο.

Η αστυνομία θεώρησε πως ο άνδρας ήταν ο μάρτυρας κλειδί σε μία σοβαρή επίθεση που συνέβη, με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα «αστείο» ανθρωποκυνηγητό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας με την αστεία φορεσιά ήταν μαζί με ακόμη 10 άνδρες, οι οποίοι γρονθοκόπησαν άγρια ένα άτομο, αφήνοντάς το με διαλυμμένο νεφρό, σπασμένο γόνατο και πολλούς ακόμη σοβαρούς τραυματισμούς.

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, μπόρεσαν και διέκριναν από πολύ μακριά τον άνθρωπου που αναζητούσαν -γιατί ακριβώς ήταν ντυμένος... μόριο, τον κυνήγησαν καταμεσής του δρόμου και το αποτέλεσμα, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, είχε γέλιο.

Αν και ντυμένος με τρόπο που δεν μπορούσε να κρυφτεί εύκολα, ο άνδρας με την περίεργη στολή κατάφερε να ξεφύγει. Οι αρχές τώρα ρωτούν τους ντόπιους αν γνωρίζουν κάποιον συμπολίτη τους που θα μπορούσε να είχε φορέσει κάτι τέτοιο, διεξάγοντας παράλληλα εκτενείς έρευνες για τον ξυλοδαρμό.



Πηγή: iefimerida.gr