Survivor: Τσανγκ, Ελισάβετ, Σπαλιάρας οι υποψήφιοι για αποχώρηση! (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τσανγκ, Ελισάβετ, Σπαλιάρας οι υποψήφιοι για αποχώρηση! (vid)
Οι Μαχητές ήταν... χώμα στο αγώνισμα για την αποχώρηση στο Survivor, έχασαν με 10-1 και θα αποχωριστούν ακόμα έναν παίκτη! Ορέστης Τσανγκ από τον Κώστα, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου με την ψήφο του Βασσάλου και Γιάννης Σπαλιάρας με ψήφους 6-1 από τους συμπαίκτες τους, οι υποψήφιοι.

Η Λαουρίτα θα συνεχίσει για ακόμα μία βδομάδα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους «Διάσημους» και να κάνει κοτσιδάκια στον Άγιο Δομίνικο καθώς η ομάδα της, οι «Διάσημοι» κέρδισαν και δεν θα αποχωρήσει κάποιος συμπαίκτης της.

Οι «Διάσημοι» λοιπόν έκαναν... σκόνη του «Μαχητές» και κέρδισαν με σχετική άνεση το αγώνισμα της ασυλίας με το απίστευτο 10-1!

Μιλάμε, για τη συντριβή του αιώνα! Για σκούπα επιπέδου ΝΒΑ!

Όλες οι ειδήσεις για το Survivor εδώ

Ακόμα κι έτσι η μεγάλη είδηση είναι αυτή:

Ο Ορέστης Τσανγκ δεν κέρδισε την ατομική ασυλία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι συμπαίκτες του δεν εκτίμησαν τις κατασκευαστικές τους δεξιότητες και τον έβγαλαν και υποψήφιο.

Παρέα θα του κάνει η αγαπημένη του Ελισάβετ που έχει κάνει παγκόσμιο ρεκόρ ως υποψήφια, αλλά και ο μεγάλος καρδιοκατακτητής, Γιάννης Σπαλιάρας.

Σπαλιάρα ψήφισαν ο πρώην μισθοφόρος και ο Μάριος, παρότι όπως είπαν «είμαστε φιλαράκια». Τον mister 4000 ψήφισε και η Ελισάβετ, καθώς και άλλοι τρεις συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης ψήφισε Ελισάβετ επειδή έκρινε ότι είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Με την ασυλία του ο Κώστας ο μισθοφόρος ψήφισε τον Ορέστη τσανγκ και τον έβγαλε προτεινόμενο, ενώ ο Βασσάλος ψήφισε Ελισάβετ.

Πάντως είδαμε και την τιτανομαχία του αιώνα μεταξύ Μπο και Βασάλου!

Όλοι πάντως είπαν ότι ψήφισαν με αθλητικά κριτήρια....