O Tραμπ... έπαθε πλάκα με την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής (pics)

Gazzetta team
O Tραμπ... έπαθε πλάκα με την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής (pics)
H σύζυγος του Μαουρίσιο Μάκρι ήταν... φωτιά στα κόκκινα και ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω της.

Γνωστός λάτρης του γυναικείου φύλου, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στο πλευρό του την Μελάνια, μια πραγματική καλλονή.

Φαίνεται όμως πως η θητεία του ως διοργανωτή των καλλιστείων για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, έχει αφήσει τα «σημάδια» της στον τρόπο του να... αναγνωρίζει και να εκτιμά το φυσικό κάλλος.

Κάπως έτσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν... αντιστάθηκε στην γοητεία της Πρώτης Κυρίας της Αργεντινής, Τζουλιάνα Αγουάντα, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της, Μαουρίσιο Μάκρι, στον Λευκό Οίκο.

Ντυμένη στα κόκκινα, η... εκτυφλωτική μελαχρινή καλλονή φαίνεται πως «σαγήνευσε» τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να έχει τα χέρια του πάνω της, αν και προσπάθησε, είναι η αλήθεια, να το κάνει διακριτικά.


Το αν τα κατάφερε ή όχι ας το κρίνει ο κόσμος. Άλλωστε, οι φήμες ότι οι σχέσεις του με την Μελάνια είναι από καιρό τυπικές και ψυχρές, κάνουν συχνά-πυκνά τον γύρο του κόσμου...

Πηγή: protothema.gr