Η 10χρονη που τρέλανε το «Δανία Έχεις Ταλέντο» (vid)

Gazzetta team
Η 10χρονη που τρέλανε το «Δανία Έχεις Ταλέντο» (vid)
Η μόλις 10 ετών Johanne Astrid άφησε με ανοιχτό το... στόμα τους κριτές του «Δανία έχεις ταλέντο», χάρη στις τρομερές επιδόσεις της στα ντραμς.

ΟΚ, τα talent shows πολλές φορές ξεφεύγουν από τον πραγματικό τους στόχο. Αυτόν δηλαδή της ανάδειξης ανθρώπων με μεγάλες ικανότητες σε τομείς όπως π.χ το τραγούδι, τον χορό και διάφορους άλλους...

Η εφετινή σεζόν του «Δανία έχει ταλέντο» όμως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς νικήτρια αναδείχθηκε ένα 10χρονο κοριτσάκι χάρη στην τρομερή της ικανότητα να παίζει ντραμς.

Και προσοχή, δεν έπαιζε κάποιο εύκολο κομμάτι, αλλά τραγούδια που απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση και άριστη γνώση του οργάνου, όπως το Killing In The Name των Rage Against The Machine, με το οποίο... συστήθηκε στο παιχνίδι ή το Whole Lotta Love των Led Zepplin με το οποίο κέρδισε το εισιτήριο για τον τελικό.

Αυτό ήταν αξίας περίπου 30.000 ευρώ, με την μικρή Johanne Astrid να δηλώνει: «Ελπίζω μετά από αυτό να καταφέρω να παίξω ντραμς και σε άλλα μέρη. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω σκεφτεί τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να παίζω ντραμς».