Το Ποτάμι στηρίζει τη διοίκηση της ΕΟΕ

Gazzetta team
Το Ποτάμι στηρίζει τη διοίκηση της ΕΟΕ
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κατσιαδάκη αντίστοιχα, είχε το Ποτάμι, με το βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά να εκφράζει τη στήριξη του!

Tην απόλυτη στήριξη του στη νέα ηγεσία της ΕΟΕ εξέφρασε ο Βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της συνάντησης με τους κ.κ. Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη

Οπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

Αντιπροσωπεία από το πολιτικό κόμμα «Ποτάμι» επισκέφτηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και τον Γενικό Γραμματέα, Μανώλη Κολυμπάδη.

Το Ποτάμι εκπροσώπησαν ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς και ο συνεργάτης του Στάθης Κουκέας οι οποίοι ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Καπράλο και Κολυμπάδη για όλες τις εξελίξεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και πληροφορήθηκαν για τις πρώτες δράσεις και ενέργειες της νέας διοίκησης.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα όπως τόνισε ο κ. Γιώργος Μαυρωτάς: «Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση και ενημερωθήκαμε για τα θέματα τα αθλητικά, αλλά και για τα θέματα τα διοικητικά της ΕΟΕ. Υπάρχουν και θέματα χρηματοδότησης του αθλητισμού που έχουν μείνει πίσω και φανερώνουν ότι η Πολιτεία θυμάται τους αθλητές μόνο στις επιτυχίες τους και όχι όταν πρέπει να προετοιμάσουμε αυτές τις επιτυχίες. Ήταν πολύ καλό το κλίμα, άλλωστε με τον Σπύρο Καπράλο γνωριζόμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς υπήρξαμε και συμπαίκτες και το μεγάλο ζητούμενο πλέον κατά τη δική μου γνώμη, είναι η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο αθλητισμό και στο παγκόσμιο Ολυμπιακό κίνημα, να μην θιγεί από εσωτερικές κοκορομαχίες».