Οι πιο περίεργες διατροφικές συνήθειες των σταρ (pics)

Gazzetta team
Οι πιο περίεργες διατροφικές συνήθειες των σταρ (pics)
Πώς πίνει το νερό της η Μπιγιονσέ; Πώς ανακατεύει τον καφέ της η JLo; Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Χιου Χέφνερ;

Τους βλέπουμε συνέχεια σε τέλεια φόρμα και αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνουν.

Και όμως, απ' ό,τι φαίνεται, οι σταρ δεν έχουν κάποια φοβερή μυστική συνταγή επιτυχίας. Συχνά, μάλιστα, ακολουθούν πολύ περίεργες διατροφικές συνήθειες και μας εκπλήσσουν με τον τρόπο που (δεν) προσέχουν τι τρώνε.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε πώς συμπεριφέρονται στο σώμα τους και την υγεία τους μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη.

Μπορεί στο τέλος να θέλετε να τους μιμηθείτε. Εσείς αποφασίζετε.

Η Τζέσικα Άλμπα προσθέτει αλάτι Ιμαλαΐων στο νερό της κάθε φορά που τελειώνει τη γυμναστική της. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, αυτό το κάνει για να επαναφέρει σε φυσιολογικά επίπεδα την πίεσή της.

Image result for αλάτι ιμαλαΐων

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακατεύει πάντα αριστερόστροφα τον καφέ της. Μην μας ρωτήσετε γιατί... κανείς δεν ξέρει.

Ο Νίκολας Κέιτζ τρώει μόνο ζώα που έχουν υγιή σεξουαλική ζωή, δηλαδή δεν αναγκάζονται βίαια να αναπαραχθούν με στόχο να πολλαπλασιαστούν στα φάρμες που ζουν. Για αυτό και τρώει κυρίως θαλασσινά και... πουλιά.

Η Χίλαρι Κλίντον τρώει καυτερές πιπεριές jalapeños σαν να είναι... πατατάκια! Μάλιστα, οι σύμβουλοί της απορούν πως αντέχει και δεν καίγεται.

Η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς καθαρίζει τα δόντια της με ένα μείγμα φράουλας και μαγειρικής σόδας. Υπάρχει και η οδοντόκρεμα βέβαια...

Η Σελένα Γκόμεζ τρελαίνεται να τρώει τα ποπ κορν της με σάλτσα από ταμπάσκο και πίκλες. Σοβαρά, Σελένα;

Ο Ρίνγκο Σταρ, ο θρυλικός ντράμερ των Beatles, λέει πως ποτέ στη ζωή του δεν έχει φάει πίτσα, λόγω αλλεργιών που τον τυραννούνσαν από παιδί. Κρίμα, ρε Ρίγκο.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πίνει καθημερινά τεράστιες ποσότητες νερού και τσαγιού στην προσπάθειά της να διατηρήσει τη σιλουέτα της και να αποτοξινώνει τον οργανισμό της.

Image result for νερό

Ο Στιβ Τζομπς, ο ιθύνων νους της Apple, έτρωγε μεγάλες ποσότητες καρότου για να έχει ενέργεια και να παραμένει σε εγρήγορση.

Ο Χιου Χέφνερ, ο ιδρυτής του Playboy, παρότι έχει φτάσει στα 90 έτη ζωής, τρώει συχνά το αγαπημένο του τηγανητό κοτόπουλο.

Η Μπιγιονσέ πίνει το νερό της με τη συνοδεία πιπεριού και σιροπιού